MENU

HET KERSTMENU IS TE VINDEN ONDER HET KOPJE EVENTS

Met een knipoog naar de slagerij, die er tot meer dan tien jaar geleden was, heeft vlees de hoofdrol gekregen in de brasserie. De Mibrasa houtskooloven staat midden in onze open keuken. Bij een temperatuur van ±300 graden wordt het vlees in heel korte tijd perfect bereid.  Bovendien krijgt het een subtiele rooksmaak.

Butcher bites

  • Butcher board
    32.00 €
    selectie van onze specialiteiten | 2 personen
  • Butcher board de luxe
    34.50 €
    al het lekkers van vlees en vis | 2 personen
  • Buffalo chicken wings
    9.50 €
    aioli
  • Pork belly burnt ends
    10.50 €
    zacht gegaard | gerookt buikspek
  • Bourgondïër bitterbal
    9.50 €
    Leffe bitterbal | Amsterdams uitje | mosterd | 7 stuks
  • Rustiek landbrood
    7.50 €
    Mibrasa oven | dips
  • Nachos
    10.50 €
    Nachos | gehakt| guacamole | cheddar | chilisaus
  • Pata Negra ham
    17.00 €
    80 gram
  • Flatbread
    6.00 €
    met dips

Starters (vanaf 17.00)

  • Butcher board
    32.00 €
    selectie van onze specialiteiten | 2 personen
  • Butcher board de luxe
    34.50 €
    al het lekkers van vis en vlees | 2 personen
  • Carpaccio
    14.50 €
    gemarineerd runderhaas | truffelmayonaise | rode ui | Parmezaanse kaas
  • Gamba’s
    13.50 €
    gegrild | easy peal | curry | aioli
  • Steak tartaar
    16.50 €
    eidooiercrème | Parmezaan | piccalilly | tartaarsaus
  • Krokante buikspek
    15.50 €
    gelakt | kimchi van rode kool | curry | mango
  • Tonijn
    15.50 €
    pappadum | miso | mangogel | yuzu | wakame schuim
  • Rendang
    15.50 €
    rund | kokos en sereh | atjar | kroepoek
  • Pata negra ham
    17.00 €
    80 gram
  • (V) Burrata
    14.50 €
    vijgenchutney | dukkah | puntpaprika | basilicum mayonaise
  • (V) Gepofte punt paprika soep
    8.50 €
    gerookt | oregano
  • (V) Knol soep
    8.50 €
    truffel | hazelnoot

Specialiteit van de chef

  • Tomahawk | Hollands weide rund | 1000 gram | 2 personen

    Het vlees heeft een mooie marmering waardoor vetten smelten tijdens heet grillen en het vlees super mals blijft

  • Dry aged Black Angus Entrecote
    per 100 gram €14.50
  • Dry aged Black Angus Ribeye
    per 100 gram €14.50
  • Dry aged Black Angus Hamburger
    €18.50
    200 gram

Steaks gegrild uit de Mibrasa oven (vanaf 17.00)

Al onze steaks worden bereid in onze Mibrasa houtskooloven. Dit geeft een subtiele rooksmaak aan het vlees. Zoek zelf een bijpassende saus uit.

  • Tournedos
    35.50 €
    200 gram | gegrild | Simmentaler
  • Flat-iron
    27.50 €
    225 gram | gegrild | Irish Angus beef | gemarmerd
  • Iberico
    27.50 €
    rack | Spaans varken | gemarmerd | 250 gram
  • New York club steak
    47.50 €
    Red & White | graangevoerd | 600 gram |

Burgers

Onze burgers worden gemaakt van puur Hollands rundvlees en wegen 200 gram. De burgers worden standaard medium geserveerd.

  • Voor de echte vleesliefhebber
    18.50 €
    Smokey house burger & pulled pork barbecue sauce red onion | tomato | 300 grams 
  • Classic house burger
    17.50 €
    gerijpte cheddar | bacon | tomaat | rode ui
  • Truffel black burger
    18.50 €
    Parmezaan | rucola | zongedroogde tomaat | bacon | kappertjes | rode ui | pijnboompitten
  • Chicken burger
    17.50 €
    cheddar | bacon | tomatensalsa
  • Blue cheese burger
    18.50 €
    gekarameliseerde rode ui | bacon
  • (V) Avocado burger
    17.00 €
    vegan | jalapeno | gegrilde groenten | guacamole

Main Dishes (vanaf 17.00)

  • Spareribs
    26.50 €
    huis gemarineerd | gelakt | knoflook & kerriesaus |
  • Gamba’s
    25.50 €
    gegrild | knoflook kruiden olie | tomatensalsa
  • Zalm
    25.50 €
    gelakt | appelstroop | bieslook beurre blanc
  • Varkenshaas
    25.50 €
    gerookt spek | sous vide | 250 gram
  • Kippendij saté
    19.50 €
    huisgemaakt | echte pindasaus | kroepoek | atjar
  • Eend
    26.50 €
    filet | Veluws | gelakt | 200 gram
  • (V) Shaksuka
    18.50 €
    kikkererwten | knoflook | paprika | ui | eitje

Sides

  • Verse friet
    4.75 €
    mayonaise
  • Zoete aardappel
    7.50 €
    friet | pittige aioli
  • Friet
    6 €
    Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
  • Loaded fries
    7.50 €
    verse friet | pulled pork | bbqsaus | cheddar
  • Kriel
    6 €
    gepoft | rozemarijn | knoflook olie
  • Butchers gemengde salade
    4.50 €
  • Geroosterde seizoen groente
    4.95 €

Dessert

  • Chocolade dessert
    10.50 €
    lava | mousse | brownie
  • Coupe the Butcher
    9.50 €
    Italiaans ijs | 3 soorten | bosvruchten
  • Tompouce
    10.50 €
    koffie | chocolade | mandarijn | gekonfijte sinaasappel
  • Panna cotta
    10.50 €
    pistache | bloedsinaasappelgel | spongecake | ganache
  • Coupe cherry crumble
    8.50 €
    Softijs | lotus koekjes | kersensaus
  • Coupe appeltaart
    8.50 €
    Softijs | stroopwafel crumble | appel-kaneel compote
  • Kaas
    14.50 €
    4 soorten | marmelade | vruchtenbrood

Ports

Heerlijk bij de kaas; één van onze ports.

  • 20 years old white Tawny
    12.50 €
    amberkleurig | amandelen | honing
  • 10 years old Tawny
    9.50 €
    geel/bruine kleur | gedroogd fruit | lichte vanille
  • 20 years old Tawny
    14.00 €
    diepgele kleur | honing | stroop | noten
  • 40+ years old Tawny
    19.50 €
    overheersende aroma’s | complex | gedroogd fruit | honing

Kids

Voorgerechten

  • Mini carpaccio
    9.50 €
  • Pulled pork slider
    7.50 €
  • Tomatensoep
    6.00 €

Dessert

  • Kinderijsje
    5.50 €

Hoofdgerechten

  • Cheeseburger sliders
    11 €
    verse friet | mayonaise
  • Poffertjes
    8.50 €
    poedersuiker | stroop
  • Kipnuggets
    11 €
    huisgemaakt | verse friet | appelmoes

LUNCH MENU

  • Brioche buikspek
    12.50 €
    met hoisin, komkommer, wortel
  • Brioche pulled pork
    12.50 €
    met koolsla, cheddar, smokey bbq saus
  • Sandwich Pata negra
    15.50 €
    Pata negra ham | mesclun | cornichons | aceto
  • (V) Sandwich burrata
    13.50 €
    met punt paprika, dukkah, basilicum mayonaise
  • Club sandwich kip
    14.50 €
    met gebakken kippendijen | ei| belegen kaas | bacon en kerriemayonaise
  • Club Sandwich zalm
    15.50 €
    kappertjes | rode ui | avocado | ei | limoen mayonaise
  • Sandwich carpaccio
    14.50 €
    met zongedroogde tomaatjes | Parmezaanse kaas | pijnboompitjes en truffelmayonaise.
  • Sandwich warme runder steak
    14.50 €
    met rucola | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
  • Butcher’s lunch
    15.50 €
    trio | sandwich carpaccio | sandwich gerookte zalm | soep van de dag
  • Butcher proeverij vlees
    16.50 €
    soepje | bourgondiër kroket | sandwich buikspek | blini steak tartaar
  • Butcher proeverij vis
    16.50 €
    soepje | garnalenkroket | sandwich zalm | blini gerookte forel
  • Caesar salade
    15 €
    met gebakken kippendij | bacon | ei | Parmezaanse kaas | Ceasar dressing
  • Salade Riche
    17.50 €
    met gerookte zalm | gegrilde gamba’s en limoenmayonaise
  • Salade geitenkaas
    15 €
    warm | walnoten | vijgencompote | honing | kletzenbrood
  • (V) Salade Burrata
    15 €
    met puntpaprika | dukkah | basilicum mayonaise
  • Kids tosti ham/kaas
    6 €
  • Classic house burger
    18.50 €
    met cheddar kaas | bacon | tomaat | verse friet
  • Flat iron steak
    24.50 €
    met verse friet | butcher salade | butcherboter
  • Kippendij saté
    18.50 €
    met echte satésaus, atjar, uitjes, kroepoek, verse friet & mayonaise
  • Uitsmijter ham en kaas (keuze uit wit of bruin brood)
    11.50 €
  • Garnalen kroketten
    12.50 €
    2 kroketten | rouille mayonaise | wit of bruin zuurdesembrood
  • Bourgondiër kroketten
    12 €
    2 kroketten | mosterd
  • Flatbread zalm
    13.50 €
    crème fraiche | rode ui | kappertjes
  • Flatbread pulled pork
    12.50 €
    barbecuesaus | koolsla | cheddar

    DRINK MENU

    Bubbles

    Prijs glas/fles

    • DOMAINE AMPELIDAE ARMANCE BLANC DE BLANCS, LOIRE, FRANKRIJK
      8.50/40 €
      Gemaakt van 100% Chardonnay. De mousse is zijdezacht en levendig, met elegante bubbels die het pallet opfrissen en verkwikken. In de smaak proef je puurheid: strak, mineralig en met tonen van citrus, hazelnoot en een hint van acacia. De afdronk is droog, verfrissend en bijzonder zuiver. Afkomstig van biologisch gecertificeerde wijngaarden in de zuidelijke Loire. De wijn wordt geproduceerd volgens de Méthode Traditionnelle, de rijping op de fijne lie duurt minstens 18 maanden, wat bijdraagt aan de romige textuur en de subtiele complexiteit.
    • CAVA MASIA DE LA LUZ BRUT, PENEDÈS, SPANJE
      7.00/35€
      Deze Cava wordt gemaakt van de Macabeo, Parellada en Xarel·lo druiven, dé bekende Cava druiven. De Cava ligt minimaal 9 maanden in de kelders om zo sprankelend fris naar buiten te komen. Je herkent tonen van frisse groene appel, fijne citrus en een subtiele honingtoets als afsluiting in de afdronk.
    • Laurent-Perrier La Cuvée Brut, Champagne, Frankrijk
      110 €
      Chardonnay, pinot noir & pinot meunier

      De wijn is licht goudgekleurd met fijne, blijvende belletjes. De delicate geur is fris en complex met tonen van wit fruit, witte bloemen en citrusvruchten.

    Witte wijnen

    • CHARDONNAY, ROMARION, LANGUEDOC-ROUSSILLON, FRANKRIJK
      6.25/32 €
      We hebben hier druiven van bodems die rijk aan kalk zijn op plekken die wat meer koelte bevatten. Dit behoudt de mooie frisheid in de Chardonnay en een fijn aroma. 30% van deze wijn heeft een houtrijping gehad, de overige wijn in rvs cuvee. Dit zorgt voor een wijn met een breed smaakpalet. Enerzijds subtiele en elegante hout tonen, tegen frisse tropische fruitsmaken.
    • VERDEJO, LISONJA, RUEDA, SPANJE
      6/30 €
      Een heerlijke frisse witte wijn, bomvol fruitindrukken licht van kleur stuivend van geur en lekker sappig in de mond. De frisse zuren maken de wijn aangenaam en prettig. Zowel in geur en smaak vind je indrukken van Grapefruit.
    • SAUVIGNON BLANC, DOMAINE AMPELIDAE, LOIRE, FRANKRIJK
      7/37 €
      Deze witte Loirewijn biedt een geur van citrus, kruisbes en een vleugje vlierbloesem, gevolgd door een strak minerale smaak met frisse zuren en subtiele tropische tonen. De druiven komen van biologisch gecertificeerde wijngaarden, waar de unieke combinatie van kalkrijke bodems en een koel klimaat zorgt voor aromatische finesse en levendige zuren.
    • PINOT GRIGIO, CASTELNUOVO, VENETO, ITALIË
      5.50/28.50 €
      In de neus veel florale en aroma’s met intens bouquet van bloemen, gedroogd fruit en een lichte hint van citrus. In de mond fris droog met smaken van meloen en perzik.
    • VERDEJO, DIEZ SIGLOS, RUEDA, SPANJE
      39.50 €
      Diez Siglos is een wijnhuis opgericht in 2009, als een samenwerking tussen 65 verschillende wijnboeren uit de regio Rueda. Alle boeren hebben jarenlange ervaring met de druif die het meest voorkomt in de streek: Verdejo. Deze wijn heeft een hint van hout door de één jaar houtrijping. In de geur; hooi, aroma’s van gras, venkel en vanille. De smaak van deze Verdejo is intens en aanhoudend. Elegant met een gebalanceerde toets van hout
    • STIEGELMAR HOCHÄCKER CHARDONNAY, BURGENLAND, OOSTENRIJK
      49.50 €
      In deze wijngaard gaat traditie hier hand in hand met innovatieve ideeën van de jongere generaties. De diepe bodem van kalk en grind staan garant voor rijpe complexe wijnen met een waanzinnig fruitaroma. Na fermentatie ondergaat de wijn een bâtonnage en rijping van 18 maanden op houten barrique, hierdoor ontstaat een romige, zachte structuur als basis waarop het frisse intense fruit danst. Je proeft  perzik, vanille met een hint van witte peper, mango, ananas maakt deze wijn complex en spannend.
    • VIÑA IJALBA, MATURANA BLANCA, RIOJA, SPANJE
      49.50 €
      De eerste wijn ter wereld die van 100% Maturana Blanca gemaakt is! Volle geur van geroosterde perzik en rijp tropisch fruit. Vol en rond met tegelijk een mineralig karakter. Elegant en een mooie lengte. Na vergisting op RVS tanks rijpt de wijn nog 3 maanden op de lie, met wekelijkse battonage.
    • CABRIZ ENCRUZADO RESERVA, DÃO, PORTUGAL
      42.50 €
      Deze Portugese wijn heeft aroma’s van limoen en citroen met lichte tonen van hazelnoten en tropisch fruit. De helft van de druiven ondergaat vergisting in roestvrijstalen tanks, 25% in nieuwe Franse eikenhouten vaten en 25% gebruikte houten vaten. Na fermentatie volgt 3 maanden battonage.
    • PECORINO TERRE DI CHIETI IGP BIO, VIGNAMADRE, ABRUZZE, ITALIË
      35 €
      De wijn heeft een strogele kleur, met groenige tinten, wat duidt op frisheid en jeugdigheid. In de neus onthult de Pecorino een intens aromatisch profiel, gekenmerkt door florale tonen van kamille, verrijkt met hints van perzik en kruiden.
    • GEWÜRTZTRAMINER, ENDRIZZI, TRENTINO, ITALIË
      45 €
      Endrizzi behoort tot een van de oudste wijnhuizen in Trentino. Gewürztraminer is een druif met een geheel eigen intens aromatisch aroma, bloemig, fruitig met een mooie kruidigheid in de afdronk. Deze halfzoete wijn gaat prachtig samen met de Aziatische keuken.

    Rode wijnen

    • MERLOT-CABERNET, TERZA, PAYS D´OC, FRANKRIJK
      5.50/28.50 €
      Deze blend van 40% Merlot en 60% Cabernet Sauvignon is lichtpaars van kleur. In de geur viooltjes, zoete kers, pruimen en balsamico. Erg sappig van smaak, filmend, redelijk krachtig maar niet te zwaar met flink wat fruit en een lichte afdronk.
    • MALBEC, ZOLO, MENDOZO, ARGENTINIË
      7/37 €
      De neus vult zich met aroma’s van zwarte bessen, viooltjes, zwarte aarde, bramen en pruimen. De smaak is vol, zacht en stevig met hetzelfde zwart fruit en subtiele kruiden. Aangevuld door een lange, volle afdronk met een heerlijke hint vanille door de rijping op eikenhouten vaten.
    • MONTELPULCIANO, DI SIPIO IL ROSSO. ABRUZZE, ITALIË
      8/39.50 €
      Een robijnrode wijn. Dit is duidelijk een echte Italiaan: kersen en zoethout hebben de bovenhand, wat zoetere bessen maken het bouquet compleet. In de mond veel fris fruit en prettige zuren en voldoende body, waardoor de smaakervaring lang en vol is.
    • PINOT NOIR, DOMAINE AMPELIDAE, LOIRE, FRANKRIJK
      7.50/37 €
      Deze Pinor Noir cuvée is een verfijnde en toegankelijke rode wijn uit de Loire. Deze elegante Pinot Noir valt op door zijn robijnrode kleur en een frisse neus vol aroma’s van bessen, klein rood fruit, viooltjes en een subtiele toets van peper. In de mond is de wijn soepel en rond, met gesmolten tannines die zorgen voor een zachte structuur en een verrassend lange, harmonieuze afdronk.
    • SHIRAZ, BERTON VINEYARDS, AUSTRALIË
      7/37 €
      De Metal Label Black Shiraz is absoluut een ware traktatie gemaakt van Shiraz. Deze wijn heeft een rijping van 4 maanden met Frans eikenhouten staven ondergaan. We ruiken heerlijk zwarte bes, pruim, mokka en fijne tonen van het eikenhout. De wijn smaakt rijk en geeft smaken van pruim en mokka in een goed tannine structuur, de wijn heeft fijne spicy tonen in de afdronk.
    • RIOJA, 90% TEMPRANILLO & 10% GRACIANO, MIGUEL ANGEL MURO RESERVA, SPANJE
      59.50 €
      De oogst van de druiven start in oktober en gebeurt uiterst zorgvuldig en handmatig om kwalitatief gezien de beste druiven te kunnen selecteren. Er volgt een malolactische fermentatie in houten vaten, 50% in Frans eiken en 50% in Amerikaans eiken. Hierna volgt rijping gedurende 17 maanden. De geur van deze Rioja is intens met tonen van zoethout, framboos en vanille. In de smaak geroosterde tonen, hout en licht kruidige aroma’s in de afdronk.
    • TEMPRANILLO, ALCEO, FAMILIA BASTIDA LA MANCHA, SPANJE
      30 €
      Deze Tempranillo is een verfijnde wijn met een uitnodigende geur van rijp rood fruit zoals kersen en frambozen, gecombineerd met subtiele tonen van vanille en een hint van specerijen dankzij de rijping op eikenhout. In de neus ontdek je ook nuances van tabak en cacao, wat zorgt voor een rijke en complexe geurbeleving.
    • Crianza, Dominio de Calles, Valencia, Spanje
      37.50 €
      50% Cabernet Sauvignon, 28% Garnacha, 15% Tempranillo, 7% Syrah

      Deze crianza van Bodega Vegamar rijpt 18 maanden in Amerikaans eiken en rijpt vervolgens nog 24 maanden door op fles. De kleur is diep baksteen rood. Geuren van eiken, vanille en rijp rood fruit. In de smaak zeer zachte, ronde, zoete tannines met een lange finale.

    • FIGARETTO AMARONE, VALPOLICELLA, ITALIË
      79.50 €
      De druiven van deze Valpolicella (Corvina, Corvinone en Rondinella) worden met de hand geplukt in de 3e week van oktober. De druiven worden op stromatten, 120 dagen, te drogen gelegd. 55% van het sap van de druiven verdwijnt hierdoor. Daarna gaan de druiven in stalen tanks waar dagelijks het sap van de wijn over de gekneusde druivenschillen gepompt worden. De wijn rijpt 24 maanden in Franse eiken vaten en vervolgens 6 maanden op fles. Deze Amarone is op en top genieten.
    • CHIANTI CLASSICO, I SODI, TOSCANE, ITALIE
      45 €
      De naam “I Sodi” “Harde bodem” waarschijnlijk voort uit het feit dat het huis staat op een steenachtige grond welke is niet bewerkt. Naast Sangiovese gebruikt de wijnmaker ook altijd een beetje Canaiolo voor zijn Chianti Classico. De exacte verhouding kan van jaar tot jaar iets verschillen, maar zit meestal rond de 90% Sangiovese en 10% Canaiolo. In de geur kersen, kruidig, viooltjes, frisse zuren en smaak van rode kersen, krachtig, rijpe tannines en zoethout.
    • VALPOLICELLA SUPERIORE, CORTE FIGARETTO, ITALIË
      55 €
      Het wijnhuis ligt net boven Verona. Er wordt hier gewerkt volgens oude traditie en moderne wijnbouw. De wijn rijpt na fermentatie 14 maanden op houten vaten. De Valpolicella geeft een frisse indruk en bezit een aromatische complexiteit van rijpe kers en braam, maar ook salie en koffie. De wijn heeft een aanhoudende, maar verfijnde en elegante dronk.
    • BOBAL&SYRAH, ALTOLANDON CUENCAME, SERRANÍA DE CUENCA, SPANJE
      47.50 €
      Deze unieke wijn uit Landete, Serranía de Cuenca, groeit op 1100 meter hoogte op arme, zanderige en rotsachtige bodems.

      Het klimaat, een mix van continentaal en mediterraan, met grote temperatuurverschillen en gunstige mediterrane wind, zorgt voor een ideale rijping van de druiven. 8 maanden houtrijping in Frank eikenhouten vaten. Deze wijn, biologisch en veganistisch, weerspiegelt de ziel van de regio en de toewijding aan duurzame landbouw. Een erg smakelijke wijn met rijk, goed fruitkarakter, fijne tannine, zeer rijke natuurlijk zuurgraad en zijde zachte afdronk

    • LOUIS JADOT BOURGOGNE COUVENT DES JACOBINS PINOT NOIR 2022
      57.50 €
      Gefermenteerd op houten vaten en zestien maanden rijping op eikenhout. Een wijn met aroma’s van kersen, zwarte bessen en een elegante kruidigheid in geur en smaak. Deze wijn serveren wij licht gekoeld, want dan is hij het lekkerst!
    • BORDEAUX, FRANKRIJK, MERLOT, CABERNET FRANC, MALBEC
      39.50 €
      De wijn heeft aangenaam donker fruit in de neus, poederige tannines, fijne zuren.

      Het beste van nieuw en oud, van klassiek en modern. Een klassieke, heldere bordeaux. Fris van zuren, niet gebukt onder zoet nieuw hout. Rood fruit, landelijke geuren. Puur, zuiver, karaktervol. Een modern ouderwets plezier.”

    • MARKOVITIS, XINOMAVRO, NAOUSSA, 2020, GRIEKENLAND
      45 €
      De Xinomavro wordt ook wel de Barolo van Griekenland genoemd. Het is een elegante rode wijn met aroma’s van rijpe kersen, pruimen en kruiden. De wijn heeft fijne tannines en een frisse zuurgraad met een lange afdronk. Na de handmatige oogst, rust de wijn eerst 1 jaar in tanks en daarna nog een jaar in gebruikte vaten. Hierdoor is de wijn goed in balans, waar de invloed van het hout vrij minimaal is om de pure expressie van het fruit te behouden.


    Port & dessertwijn

    • 20 years old white Tawny, Douro, Portugal
      12.50 €
      Een mooie amberkleur met een hint naar koper. Complex bouquet met een rijk aroma van amandelen en honing. Een mooi, zacht en fluweelachtig palet.
    • 10 years old Tawny, Douro, Portugal
      9.50 €
      Een mooie geel bruine kleur met een intense neus van gedroogd fruit en lichte vanille.
      Goede complexiteit in de mond, zacht en lang in de afdronk.
    • 20 years old Tawny, Douro, Portugal
      14.00 €
      Een mooie diepe geelbruine kleur met een intense neus en een goede complexiteit. Een mix van honing, melasse (een stroopachtig bijproduct van de productie van suiker uit suikerriet of suikerbieten) met een hint van gedroogd fruit en noten. Een mooi, zacht en harmonieus palet, met een aangename en lange afdronk.
    • 40+ years old Tawny, Douro, Portugal
      19.50 €
      Een mooie intense geel bruine kleur. Erg complex bouquet met overheersende aroma’s van gedroogd fruit en honing. Een mooi mollig en vlezig palet.
    • Ocha Moscatel
      8.50 €
      Deze dessertwijn heeft een intens aroma waarin fruit zoals meloen en gekonfijte citrus en bloemen de overhand hebben. Zacht en zoet in de mond, elegant door de fruitigheid. De afdronk is intens en van lange duur.
    • Vegamar - dulce 2019, Valencia, Spanje
      8.50 €
      Rijp tropisch fruit zoals ananas en banaan, perzik, op de achtergrond bloemig. Zoete en licht frisse fruitsmaak.
    • Sauternes
      7.50 €
      Elegant verfijnde nobele toets en prachtige rijkdom van honing, zoete citrusvruchten, gedroogd geel fruit, vanille en acacia.
    • Quinta do Quetzal Rich Red
      8.50 €
      gemaakt van de druif Alicante Bouschet, zoet en zachte rode dessertwijn
    • Pedro Ximenez ‘Monteagudo’
      6.95 €
      Sterke geur van rozijnen en zoethout. In de mond erg zacht, warm en zoet, met een uitstekende balans van zuurgraad en zoetheid, waardoor het erg aanhoudend en volumineus is.
    © Copyright - Brasserie Meat the Butcher | Orange Hotel Marketing