WILD DINER 14 & 15 NOVEMBER

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 november organiseren we, door het grote succes van vorige jaren, opnieuw ons sfeervolle Wild Diner! Dit jaar presenteren we een exclusief 4-gangendiner, begeleid door perfecte wijnarrangementen van onze partner De Kelders van Jan-Dio. Een culinaire avond om niet te missen!
Reserveer snel, want vol = vol! ✨

Amuse
Verassing

Voorgerecht
Presskopf van wildzijnnek – pommes fondant – gerookte paprika mayonaise – paprika saus

Tussengerecht
Patrijs – spek – knol – parmezaan – truffelschuim

Hoofdgerecht
Hert wellington – bladerdeeg – rode wijn peperjus – champignongs – pastinaak crème

Nagerecht
Panna cotta van speculaas – geconfijte sinaasappel – stroop van eceto

Tijd: 18.30 uur binnenkomst , 19.00 uur start diner
Kosten €67,50 p.p.
0345-820378
KERST BIJ BRASSERIE MEAT THE BUTCHER

Kerst bij ons – geniet van een feestelijk diner 🎄✨

Ook dit jaar heten wij u van harte welkom om de kerstdagen samen met ons te vieren.
Op 1e Kerstdag zijn wij geopend voor zowel lunch als diner:

🍽️ Kerstlunch

  • Binnenkomst: tussen 12.30 en 13.00 uur

  • Einde: 16.00 uur

  • Geniet van een exclusief 3- of 4-gangen menu

🍷 Kerstdiner

  • Binnenkomst: tussen 18.00 en 19.00 uur

  • Geniet van een exclusief 4- of 5-gangen menu

Menu:

Amuse
Opkikker voor de smaakpupillen

Voorgerechten
Butcher Board | selectie van onze specialiteiten
Steak tartaar | eidooiercrème | Parmezaan | piccalilly | tartaarsaus
Carpaccio | runderhaas | truffelmayonaise | rode ui | Parmezaan
Zalm | gemarineerd | miso | passievrucht | yuzu | limoen | rijstcracker

Tussengerechten
Krokante buikspek | gelakt | kimchi van rode kool | curry | mango
Gebrande tonijn | kerrie | mango | appel
(V) Gepofte punt paprika soep | gerookt | oregano

Hoofdgerechten
Dry aged Entrecote | 21 dagen gerijpt | gegrild | chimmichuri
Tournedos | Simmentaler | 60 dagen graangevoerd | gegrild | pepersaus
Hert | biefstuk | Hollands | port-tijm saus
Zeebaars | couscous | Hollandse garnalen | bisque
(V) knolsteak | gegrild | sauce de Paris

Nagerechten

Kerst Tompouce | tiramisu | chocolade
Coupe Noël | Italiaans ijs | kersen | slagroom
Kaas | 4 soorten | compote | vruchtenbrood

Kosten: €72,50 p.p.

📅 2e Kerstdag
Wij zijn deze dag gesloten.

🎁 Reserveren
Wilt u verzekerd zijn van een feestelijk plekje? Reserveer eenvoudig telefonisch of per mail.

Samen maken we van deze kerst een culinaire beleving om nooit te vergeten.