
WILD DINER 14 & 15 NOVEMBER
Amuse
Verassing
Voorgerecht
Presskopf van wildzijnnek – pommes fondant – gerookte paprika mayonaise – paprika saus
Tussengerecht
Patrijs – spek – knol – parmezaan – truffelschuim
Hoofdgerecht
Hert wellington – bladerdeeg – rode wijn peperjus – champignongs – pastinaak crème
Nagerecht
Panna cotta van speculaas – geconfijte sinaasappel – stroop van eceto
0345-820378
Kerst bij ons – geniet van een feestelijk diner 🎄✨
Ook dit jaar heten wij u van harte welkom om de kerstdagen samen met ons te vieren.
Op 1e Kerstdag zijn wij geopend voor zowel lunch als diner:
🍽️ Kerstlunch
-
Binnenkomst: tussen 12.30 en 13.00 uur
-
Einde: 16.00 uur
-
Geniet van een exclusief 3- of 4-gangen menu
🍷 Kerstdiner
-
Binnenkomst: tussen 18.00 en 19.00 uur
-
Geniet van een exclusief 4- of 5-gangen menu
Menu:
Amuse
Opkikker voor de smaakpupillen
Voorgerechten
Butcher Board | selectie van onze specialiteiten
Steak tartaar | eidooiercrème | Parmezaan | piccalilly | tartaarsaus
Carpaccio | runderhaas | truffelmayonaise | rode ui | Parmezaan
Zalm | gemarineerd | miso | passievrucht | yuzu | limoen | rijstcracker
Tussengerechten
Krokante buikspek | gelakt | kimchi van rode kool | curry | mango
Gebrande tonijn | kerrie | mango | appel
(V) Gepofte punt paprika soep | gerookt | oregano
Hoofdgerechten
Dry aged Entrecote | 21 dagen gerijpt | gegrild | chimmichuri
Tournedos | Simmentaler | 60 dagen graangevoerd | gegrild | pepersaus
Hert | biefstuk | Hollands | port-tijm saus
Zeebaars | couscous | Hollandse garnalen | bisque
(V) knolsteak | gegrild | sauce de Paris
Nagerechten
Kerst Tompouce | tiramisu | chocolade
Coupe Noël | Italiaans ijs | kersen | slagroom
Kaas | 4 soorten | compote | vruchtenbrood
Kosten: €72,50 p.p.
📅 2e Kerstdag
Wij zijn deze dag gesloten.
🎁 Reserveren
Wilt u verzekerd zijn van een feestelijk plekje? Reserveer eenvoudig telefonisch of per mail.
Samen maken we van deze kerst een culinaire beleving om nooit te vergeten.
